Živeti Glasno

Mentorstvo

REALIZUJ SVOJE KREATIVNE ŽELJE I POTENCIJALE!

Imaš kreativne ideje i obožavaš umetnost, ali te nešto sprečava da se ostvariš u ulozi umetnika i kreneš da zarađuješ od onoga što najviše voliš da radiš?

Da bi zaista živela svoje umetničke potencijale i snove, važno je da razumeš načine na koje sebe sabotiraš u sadašnjosti i sva prošla uverenja koja te drže na mestu, da sagledaš šta veruješ da je za tebe moguće, te naučiš kako da stvoriš prilike u svetu umetnosti, tako da dok ti živiš na talasu inspiracije i kreacije paralelno sa tim, samouvereno zarađuješ.


Od umetnosti se ne živi, prvo zaradi novac, a onda budi kreativan i slobodan čovek.

Jesi li i ti poverovao/la u ovu ideju, a sve što osećaš jeste da ti je prodata laž, jer niti imaš slobodu, niti živiš sebe i svakako ne realizuješ svoje jedinstvene talente i darove?

Okružena si ljudima koji ne veruju ni u šta što nije vidljivo, opipljivo ili materijalno i stalno te uveravaju kako su tvoje želje detinjaste, nerealne i sasvim sigurno za nekog imućnijeg?

Tek nakon što posložimo ograničavajuće misli i verovanja, a potom slobodno i samouvereno pokažemo sebe i svoje darove svetu raketno krećemo u realizaciju snova i potencijala, te ostvarujemo želju da budemo uspešni i živimo od onoga što najviše volimo da radimo.

Kako da znaš da je tromesečni mentorski program Umetnički trijumf za tebe?

 • Ukoliko želiš da u svoj život uneseš kreativnost, inspiraciju, pregršt mogućnosti i radosti, te rešeno realizuješ poziv duše, program Umetnički trijumf je za tebe.
 • Ukoliko radiš u kreativnoj industriji, i želiš da prestaneš da se kriješ iza tuđih brendova, te u svetu pojaviš imenom i prezimenom, kao kreativac koji ima šta da pruži, program Umetnički trijumf je za tebe.
 • Ukoliko radiš u industriji koja nema veze sa stvaralaštvom, ali imaš dugogodišnju želju da budeš umetnik i imaš kreativan hobi koji želiš da pretvoriš u životni poziv, program Umetnički trijumf, pomoći će ti u tome.
 • Ukoliko želiš da promeniš ograničavajuća uverenja da su kreativci i umetnici neodgovorni, zavisnici i siromašni, kako bi mogao/la da zarađuješ od svog stvaralaštva, kroz mentorski program od tri meseca, osvestićeš blokade koje te sprečavaju na tvom putu ka življenju izobilja i krenućeš da ostvaruješ najluđe snove.

Ako osećaš da je došlo vreme da živiš sebe i svoje darove, ostvariš snove i potencijale, te zarađuješ od onoga što najviše voliš – mentorski program Umetnički trijumf je za tebe.

Šta kažu mentiji o radu sa mnom?

Bojana Vuković,

istraživač i zaljubljenik u procese isceljenja i razvoja

Program Živeti glasno i Sofija su pravi saveznici na putu ponovnog buđenja svega onog što imamo u sebi, a što smo predugo zatrpavali svakodnevnim moram i samo još ovo. Saosećajući, i u isto vreme jasnoćom i pouzdanošću, Sofija je kreirala put koji mi je pomogao da se opet povežem sa sopstvenom kreativnošću, ali i da se susretnem sa sopstvenim negativnim uverenjima oko iste, u jednom sigurnom i podržavajućem prostoru. Sofija je sjajan mentor da ti da krila da uzletiš, ali i da ti pomogne da bezbedno sletiš kada je to potrebno.

Jelena Šapić,

kreatorka zvezdanog sajta

Sofijine radionice su (re)turning points - okreću shvatanje kreativnosti i vraćaju maštu u središte života. Otvoren razgovor o našem odnosu prema idejama i stvaralaštvu vodi do velikog aha momenta - shvatanja da je kreativnost potrebno negovati jednako kao i druge aspekte naše ličnosti. Sastanci su bili preko potrebna pauza od gužve, užurbanosti, nesnađenosti, kao i most ka otkrivanju vremena i prave
kreativne osobe koja živi u svima nama, koja bezbedno izranja kroz grupno povezivanje i razmenu.

KADA SAM PREUZELA STVARI U SVOJE RUKE...

i shvatila da kreiranje umetnosti i preuzimanje odgovornosti nisu dva koloseka, već ista putanja po kojoj se korača do ostvarenja, krenula sam da živim život iz svojih snova.

Osvestila sam kreativne blokade i samosabotaže koje su me dugi niz godina sprečavale da plasiram ideju koja se dugo nalazila u meni. Nakon što sam otključala sebe, ideje su same krenule da jure za mnom, te mi više nikada nije manjkalo inspiracije i kreacije, kao ni hrabrosti da živim sve što jesam, te dozvolim sebi da kontinuirano ostvarujem svoje talente, i od njih plaćam račune.

Oslobodila sam se krivice da su kreativnost i darovi duše luksuz i hir, za ljude sa boljom prošlošću ili sadašnjošću, za bogatije i više podržane, te integrisala da slobodan, bujan i stvaralački život pripada i meni.

Krenula sam da se kontinuirano i fokusirano pojavljujem za sebe, svoj život, darove i umeća, te sledstveno tome živim drugačiju realnost, sa ljudima koji osećaju i razmišljaju slično kao ja.

Posledično tome, mogla sam da samouvereno i samopouzdano napravim akcije tako da sve ono što želim i živim.

Poverovala sam životu i otpustila kontrolu da moram da znam kako će nešto uspeti, dok god ja postajem osoba kojoj je uspeh zagarantovan.

Tako je nastala ideja za mentorski program Umetnički trijumf

Umetnički trijumf je mentorski program za kreativce i umetnike koji žele da otklone mentalne blokade i sabotirajuća uverenja koja ih koče na putu ostvarivanja njihovih željenih i inspirativnih ciljeva.


Kada naučiš kako da postaneš nesputani i nezaustavljivi provodnik za ideje, kreativnost, umetnost i stvaralaštvo:

 • Razumećeš kako da transformišeš sebe iz stanja ne mogu da stvaram, u ne mogu da prestanem da stvaram
 • Spoznaćeš na koji način možeš da preuzmeš odgovornost da se desi brilijantna umetnost
 • Povećaćeš svoju znatiželju do razine pasije i izobilja
 • Samopouzdano ćeš izaći sa talentima u svet
 • Utišaćeš buku okruženja i od agendi drugih za tebe doći do sebe
 • Ostavićeš sva trebanja i moranja i početi da razumeš svoje želje srca
 • Prestaćeš da prodaješ darove za dnevnice i arčiš svoje talente
 • Kreiraćeš život u kome talenti donose fizičku, umnu i finansijsku slobodu
 • Naučićeš kako da uvek pronađeš i budeš deo osnažujućeg i milujućeg okruženja
 • Osetićeš moć protoka i odblokiranosti

Umetnički trijumf je tvoj saveznik na putu do življenja talenata, slobode, inspiracije, intuicije i izobilja.Kroz program Umetnički trijumf, naučićeš kako da prestaneš da sabotiraš sebe i zaustavljaš poziv svog bića tako da iz programa izađeš osnažen/a, samopouzdan/a, samouveren/a, radosna i kreativna.

Kako izgleda tromesečni mentorski program Umetnički trijumf?

MODUL

1

STVORI USLOVE DA SE DESI ČUDO

Uslovi u kojima živimo i radimo, usmeravaju nas ili odvraćaju od stvaralaštva. U ovom modulu ćeš naučiti kako da od neidealnih okolnosti stvoriš potentne uslove, kako bi se kreativnost i umetnost, inspiracija i intuicija našle u tvom svakodnevnom životu, bez obzira na obaveze i dužnosti koje imaš.

MODUL

2

OD ZNATIŽELJE DO PASIJE

Darovi dati nama samima kao dar od Boga i Univerzuma, često su svima očiti sem nama, jer smo sa njima (s)rođeni. U ovom modulu ćeš naučiti kako da uvidiš i u svakoj pori osetiš šta je tvoja pasija i poziv, te smer kretanja skrojen po tvojoj meri i jedinstveno za tebe.

MODUL

3

KRENEŠ OD DRUGIH DA DOĐEŠ DO SEBE

Naša uverenja su moćna i važno je da znamo da nikada ne krećemo od nule, već iz minusa i sa torbom uverenja šta sve jeste ili nije za nas. Tokom ovog modula ćeš razumeti obrasce ponašanja koji te koče i zaustavljaju, kako bi mogao/la da se povežeš sa umetnikom koji čuči u tebi i čeka da slobodno stvara, bez tereta blokada i ograničavajućih prepreka.

MODUL

4

I NAKON VUKOVCA KREATIVAC

Kada krenemo da se bavimo svojim idejama, upravo tada sejemo zrno nade i drugačiju budućnost. U tim trenucima ne kreću jednorozi i duga, naprotiv veoma često se događa da tlo nije pogodno da živimo sebe i svoje vrednosti, da realizujemo snove i potencijale, da postanemo umetnici. U tim momentima imamo mogućnost da sebi zameramo jer smo protraćili vreme, jer smo početnici, jer smo nesavršeni i amateri - ili da preuzmemo odgovornost, da dopustimo da se igramo, kontinuirano pojavljujemo i usavršavamo. U ovom modulu te učim kako da od amatera jednom za svagda pređeš u profesionalce.

MODUL

5

OKRUŽI SE KRUGOM

Čovekova priroda je da bude deo zajednice i plemena, međutim, kada umetnik i kreativac reši da se otisne na svoj put i stvori život iz snova, najčešće se dešava da ga ljudi ne podržavaju, ili ne razumeju, a ponekad i osuđuju ili izopštavaju. Zato kada naše najbliže okruženje ne prepoznaje ili podržava naše talente i darove, na nama je da pronađemo, te se okružimo ljudima koji streme ostvarivanju i realizovanju svojih autentičnih snova, a načine za to - dobićeš u ovom modulu.

MODUL

6

ODBLOKIRANA KREATIVNOST I NJENE POSLEDICE

Posledice odblokiranih potencijala, kreativnosti i umetnosti, jesu sloboda izbora, izobilje u vremenu, mogućnostima, inspiraciji i intuiciji, kao i finansijama, te poetičan život sa svim onim što donosi i odnosi. Kada jednom naučiš kako da otključaš svoje jedinstvene talente i umeća, tada ćeš prestati da prodaješ darove za dnevnice i jednom za sva vremena završiti sa ulogom žrtve. U ovom modulu ćeš spoznati mogućnosti da kroz život uvek živiš kao moćan i odgovoran kreator i umetnik.

Zoran Ćirović,

preduzetnik i otac jednog Luke

Veliki mi je ponos i zahvalnost što si mi pružila priliku da napišem svoj doživljaj ovog neverovatnog putovanja ka sebi. Ti trenutci su bili ranije tako retki, a sada tako česti. Shvatio sam i razumeo sebe, te da na ovom putu možemo i želimo biti sve. Želimo biti celoviti i umetnici i logičari, disciplinovani i razigrani, jer jedno bez drugog ne može. Jedino razumejući sebe na jedan celovit i svrsihodan način sa jasnim ciljem, prioritetima i činjenjem, možemo sigurno ići ka sebi. I kada dođemo do čudesnih stvari, to nije kraj, to je početak jednog divnog putovanja gde nam um, srce i telo pokazuju pravac i putokaze. Da razumemo svoj unutrašnji svet, da ga pretočimo u dela i da buduemo podržani, od nečeg večeg od nas samih, od stvaraoca i univerzuma. Da verujemo sebi, da verujemo drugima, da verujemo u čuda. Tako da početak bude jedan beskrajni put gde stvaramo sebe iznova i iznova. Na tom putu sam zavoleo sebe baš onakav kakav jesam i osećam se bezbedno. Verujem u sebe i prihvatam sebe u najtežeim i najlepšim trenucima.

Melani Mamojka,

glumica i muzičar

Iako isprva nisam bila sigurna da li su 990 evra dobra investicija za moje tada abstraktne snove, sada skoro mesec dana posle programa Umetnički trijumf sa Sofijom znam da je bio svaki cent vredan! Sofijin program je moja uverenja o kreativnom bavljenju potpuno okrenuo. Dok sam predhodno imala negativne asociacije sa umetnickim bavljenjem sad mi moji snovi izgledaju mogući, tačni, pravi i kao jedina opcija u mom životu, jer je to jedini način da se živi autentičan život, život u skladu sa sobom. Uspela sam da prevedem snove u realnost, a to je tek poćetak! Sofija mi je (bila) empatična mentorka i motivator za moje snove, a koju do sada nisam imala. Tako da svakome preporučujem rad sa Sofijom, kome fali trenutno plan za akciju i ko oseća neku blokadu na svom putu kreiranja! Hvala ti puno, Sofija!

KAKO SE ODVIJA PROGRAM KROZ TRI MESECA?

12 onlajn konsultacija

Nedeljni individualni i mentorski Skype pozivi na kojima radimo na tvojim konkretnim situacijama i kreativnim ostvarenjima.

PDF Materijali

Šest PDF knjiga koje dobijaš za preuzimanje i koje ti ostaju zauvek.

Edukativna platforma

Edukativna platforma sa video aktivacijama kroz koje prolaziš samostalno u skladu sa svojim rasporedom.

Priručnici sa vežbama

Priručnici sa puno primera i vežbi kroz koje prolaziš samostalno u skladu sa svojim rasporedom.

PRIMENOM PROGRAMA KAO POTENTNA I KREATIVNA OSOBA ĆEŠ:

 • naučiti kako se povezati sa ličnim i poslovnim prostorom
 • spoznati u kom trenutku kreativnost želi da te zatekne
 • posložiti misli i krenuti u akciju
 • transformisati ograničavajuća uverenja u potentne mogućnosti
 • preći iz amaterizma u profesionalizam
 • kontinuirano stvarati bez obzira na okolnosti
 • iz darova stvoriti dvorce
 • kreirati umetnost i podržavajuće okruženje
 • voleti život i sve što on donosi i odnosi

VREDNOST PROGRAMA JE 1.200 EVRA.

O meni

Često se pitam kako sam se našla ovde - radeći sa desetinama klijenata i kreirajući podkste vezane za stvaralaštvo, pišući newslettere, blogove i knjige, stvarajući programe koje kreativci i umetnici preporučuju jedni drugima.

Sve je krenulo sa blogom živeti glasno i željom da živim krasno, slobodno i  smisleno.

Kada sam 2018. godine pokrenula blog i rešila da se preselim za Vijetnam, ideja je bila testirati - je li moguće DRUGAČIJE živeti i kreirati svoje dane?

Pitala sam se, šta će se dogoditi ako odlučim graditi vlastiti život u skladu sa svojim potencijalima, darovima i talentima? Je li moguće pisati, snimati, producirati, prodavati i deliti svoja umeća sa svetom, slušajući svoju intuiciju i prateći dobar osećaj?

Prateći osećaj jednostavnosti i življenja u skladu sa svojom prirodom, u proteklih pet godina kreirala sam preko 100 tekstova, 70 podkast epizoda, 600 newslettera, napisala sam dve knjige i iznedrila autorski program, paralelno jačajući veru u sebe i život, dopuštajući svojoj autentičnosti da se izrazi, otpuštajući blokade i samosabotirajuća uverenja, stvarajući izobilje, hvatajući nevidljive niti iza procesa stvaralaštva koje tkaju svakog umetnika i kreativaca.

Rezultati?

Prepoznatljiv brend koji je svake godine do sada pospešivao svoje prihode.

Pomogla sam desetinama klijenata da pokrenu nešto svoje, objave svoja dela, kreiraju život u skladu sa njihovim potencijalima i darovima, zarađuju od svojih umeća.

Formirala sam zajednicu koja broji 5.000+ stvaralaca na različitim platformama. Sve to prateći kombinaciju biznisa i kreativnosti, uz mnoštvo igre i zabave.

Jer kada uživaš u onome što radiš, imaš veći pristup fokusu, kreativnosti, disciplini, intuiciji, strateškom promišijanju, energiji. Kada obožavaš to što radiš, drugi žele biti deo toga, kupovati, deliti, čitati, slušati. Kada voliš ono čime se baviš, živiš u skladu sa svojom prirodom, umnožavaš talente i umeća, postaješ stvaralac kojeg je nemoguće ignorisati.

Niko nema priču kao ti i niko ne poseduje tvoje jedinstvene talente i darove i ono što samo ti možeš podariti svetu! Ne čekaj na bolje uslove i okolnosti, preuzmi umetnost u svoje ruke i kreni da ostvaruješ najluđe snove.

error: Content is protected !!