Živeti Glasno

KREATIVNOST

PROGRAM

PODKAST

Početna

Na pravom si mestu ako…

Ti se svakodnevica čini rutinska, bez boja i sa mnogo moranja i trebanja, a veruješ da si predodređena za nešto više, kreativnije i inspirativnije.

Ti se sadašnji život čini skučenim i premalim za sve ono što misliš i znaš da možeš i želiš, ali nisi sigurna kako se dolazi do obilja, kreacije i stvaranja sopstvenog, bujnog života. 

Veruješ da si umetnica, kreativna osoba i neko ko duboko oseća ljude i svet oko sebe, ali imaš blokade i ograničenja uverenja koja te koče da svoju umetnost izraziš i realizuješ.

Znaš da ukoliko ne počneš da živiš svoje darove, počećeš da živiš svoje bolesti.

Ovde ces pronaci…

Tekstove o kreativnosti, intuiciji, stvaralaštvu, mogućnostima, obilju, kao i interaktivna pitanja i vežbe koje ti mogu pomoći da već danas znaš više o sebi, svom putu i potencijalnoj budućnosti stvorenoj isključivo za tebe, ukoliko se otvoriš za stvaralaštvo.

Kreativnost nije za odabrane, ona je za svakoga od nas. Zato, ako se osećaš da radiš u industriji koja nije kreativne prirode, a čuješ da iz tebe želi da se porodi ideja vezana za ono što obožavaš da radiš, čak i kad niko ne gleda ili niko trenutno ne plaća, na sajtu Živeti glasno ćeš dobiti smernice koje vode do spajanja našeg poziva koji je u nama, sa manifestacijom naših poriva u realnosti.

Ukoliko radiš u kreativnoj industriji, ali se ne osećaš nimalo kreativno i želiš da razumeš koje blokade i uverenja te koče na putu otvaranja životu i ubiranja plodova sopstvenog umetničkog rada, cenjenosti i zahvalnosti za ono što nudiš svetu, tekstovi i blog postovi o poetičnom pogledu na svet, milosti na zemlji i kreaciji materijalne ostvarenosti kroz umetnost, naći ćeš na ovom portalu.

Blog→

Saznaj od žena iz programa koja su sve područja života putem unaprijedile.

Pročitaj više

Saznaj od žena iz programa koja su sve područja života putem unaprijedile.

Pročitaj više

Saznaj od žena iz programa koja su sve područja života putem unaprijedile.

Pročitaj više

O meni

Kreativnost i stvaralaštvo bili su oduvek sa mnom, dok nisam poverovala da je život muka i borba. Međutim, kako kreacija voli da je deo nas, da slobodno struji i da je živimo, da nam se daje i da joj verujemo, božanstveno i promišljeno me je usmeravala ka situacijama iz kojih sam želela munjevito da izađem i nikada se više ne vratim u stari način razmišljanja i suživota. Suptilno me je vodila na putu vraćanja izvornoj sebi i osvešćivanju jedinstvenih darova koji su mi dati da bi se realizovali. U trenutku kada sam počela da slušam intuiciju, a ne isključivo uverenja koja su me smanjivala, poverovala sam da zaslužujem život koji je pun ljubavi, lepote, radosti i stvaralaštva. Od tada ne prodajem darove za dnevnice, ne živim nikakva moranja i volim sve što mi se dešava, jer odgovorno kreiram radost i zabavu.

Zbog toga mi je želja da kreativce i umetnike podržim na njihovom putu od premalo smisla i zatvorenosti, do osmišljavanja svakog dana, namere, osećanja, misli i dela, te kreiranja glasnog i krasnog življenja.

Saznaj više

error: Content is protected !!