Živeti Glasno

Ko sam ja i kako sam krenula da živim Glasno i Krasno?

Moje ime je Sofija Borković i kao mala sam jedva čekala da porastem. Stajala sam u dvorištu obdaništa Leptirić i maštala o trenutku kada ću imati moć da glasno i krasno živim sebe. 

Godine su prolazile, a ja sam bila sve dalja od kreiranja života po svojoj meri. Jedino što sam znala bilo je da kao leptirić odletim u kreativan život. 

Razlika između kreacije i ulaska u tuđi kreativni život, ogromna je. Iako na prvi pogled ne možemo da sagledamo nit koja čini razliku, ipak, kreirati sopstveni raj znači između ostalog, izaći iz pakla uverenja i ograničenja, te podržati svoj život po sopstvenoj meri – dok ulazak u tuđi kreativni život znači zatvoriti oči pred neželjenim iskustvima, dok nas ona ne nađu sama.

Kada sam to razumela, uz pomoć buđenja kreativnosti,  neizdrž i tugu sam pretvorila u govor i slast.

Zbog toga želim da i tebi na tvom kreativnom putu pomognem da otvoriš oči i nikada ih više ne zatvoriš.

Kreativnost nije luksuz, isto kao što i zaceljenje rana i njihovo pretvaranje u darove, nije hir. Izlečeni čovek, usmeren ka nebu, povezujući svesnost i onostranost, najmoćniji je u prirodi. Tek nakon što otkrijemo i pokažemo svoje darove svetu, tada možemo postati besmrtni i zaista živi.

Vreme je da izađeš u život imenom i prezimenom, sa darovima samo tebi dodeljenim. 
Znaj, niko nema priču kao i ti.

Ukoliko želiš da u svoj život uneseš magiju i potrebno ti je da neko na tvom putu razume tvoj poziv duše, ma kako luckast bio, ja sam tu za tebe.

Ukoliko radiš u kreativnoj industriji, a ne osećaš se nimalo kreativno i želiš da se iza tuđih brendova pojaviš kao individua za sebe, ja sam mentor za tebe.

Ukoliko radiš u industriji koja nema veze sa stvaralaštvom, a imaš hobi koji želiš da pretvoriš u biznis, Radionica Glasnog i Slasnog življenja je za tebe.

Ukoliko želiš da promeniš ograničavajuća uverenja da su kreativci neodgovorni, zavisnici i siromašni, kroz moj program od šest meseci, osvestićeš blokade koje te sprečavaju na putu ka življenju raširenih krila.

Biraj sebe, jer birajući program Glasnog i Krasnog življenja, pomoći ćeš sebi da:

  • Prestaneš da pevaš i sviraš za druge
  • Stekneš poverenje u život i svoj dar
  • Pokažeš svetu šta znaš i od toga kreneš da zarađuješ
  • Probudiš sebe, jer realnost koju živiš nije jedina na svetu

program
Glasnog i KRASNOG Življenja
kreće u junu 2022. godine,
KADA grupa KREĆE
NA SVOJE KREATIVNO PUTOVANJE.


PROGRAM TRAJE ŠEST MESECI I VREDAN JE 330 EVRA.

Popuni formular i prijavi se.

Za dodatna pitanja, piši mi ispod.

    error: Content is protected !!