Živeti Glasno

Ko sam ja i kako sam krenula da živim Glasno i Krasno?

Često se pitam kako sam se našla ovde – radeći sa desetinama klijenata i kreirajući podkste vezane za stvaralaštvo, pišući newslettere, blogove i knjige, stvarajući programe koje kreativci i umetnici preporučuju jedni drugima.

Sve je krenulo sa blogom živeti glasno i željom da živim krasno, slobodno i  smisleno.

Kada sam 2018. godine pokrenula blog i rešila da se preselim za Vijetnam, ideja je bila testirati – je li moguće DRUGAČIJE živeti i kreirati svoje dane?

Pitala sam se, šta će se dogoditi ako odlučim graditi vlastiti život u skladu sa svojim potencijalima, darovima i talentima? Je li moguće pisati, snimati, producirati, prodavati i deliti svoja umeća sa svetom, slušajući svoju intuiciju i prateći dobar osećaj?

Prateći osećaj jednostavnosti i življenja u skladu sa svojom prirodom, u proteklih pet godina kreirala sam preko 100 tekstova, 60 podkast epizoda, 600 newslettera, napisala sam dve knjige i iznedrila autorski program, paralelno jačajući veru u sebe i život, dopuštajući svojoj autentičnosti da se izrazi, otpuštajući blokade i samosabotirajuća uverenja, stvarajući izobilje, hvatajući nevidljive niti iza procesa stvaralaštva koje tkaju svakog umetnika i kreativaca.

Rezultati?

Prepoznatljiv brend koji je svake godine do sada pospešivao svoje prihode.

Pomogla sam desetinama klijenata da pokrenu nešto svoje, objave svoja dela, kreiraju život u skladu sa njihovim potencijalima i darovima, zarađuju od svojih umeća.

Formirala sam zajednicu koja broji 5.000+ stvaralaca na različitim platformama. Sve to prateći kombinaciju biznisa i kreativnosti, uz mnoštvo igre i zabave.

Jer kada uživaš u onome što radiš, imaš veći pristup fokusu, kreativnosti, disciplini, intuiciji, strateškom promišijanju, energiji. Kada obožavaš to što radiš, drugi žele biti deo toga, kupovati, deliti, čitati, slušati. Kada voliš ono čime se baviš, živiš u skladu sa svojom prirodom, umnožavaš talente i umeća, postaješ stvaralac kojeg je nemoguće ignorisati.

– – –

Svoja znanja i iskustva, sticala sam na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, na Odseku za medijske studije, kao i na master studijama Komunikologije, na Univerzitetu u Novom Sadu. Veštine sam usavršila i na master studijama na Univerzitetu u Aveiru, u Portugalu, na Odseku za Multimedijalnost i Umetnost.

Godinama sam radila marketing i bila deo kreativnih industrija, te svoje prakse unapređivala i na taj način, dok su znanja koja nudim na svom mentorskom programu Glasnog i Krasnog Življenja, deo svega toga, ali mnogo veći udeo čini to da sam u životu probala mnoštvo radionica i seminara, putovala svetom i sve to integrisala, kroz dušu, duh i telo – te svoje plodove fizički porodila kroz program koji sam kreirala – unikatno, svestrano i božanstveno.

Zbog toga želim da i tebi na tvom kreativnom putu pomognem da porodiš svoje jedinstvene talente, kreneš da živiš autentične darove, stvarajući sopstvena pravila i dopuštajući da ti izobilje uđe u život.

Za dodatna pitanja, piši mi ispod ili na mejl zivetiglasno@gmail.com

    error: Content is protected !!